عمومی

چادو: آداب درست کردن چای در ژاپن!

مراسم سنتی درست کردن چای ماچا در فرهنگ ژاپنی به نام چادو شناخته می شود. این مراسم بر گرفته از تعلیمات مکتب زن بودیسم (Zen Buddhism) می باشد و بر چهار اصل استواراست: توازن، احترام، خلوص و آرامش ( وا، کی، سی و جاکو ) "WA" یا هارمونی که برگرفته از نظریه توازن در بین انسان ها و همچنین انسان و طبیعت در مذهب تائویستی چین می باشد. ادب فوق العاده ای که در ارزش های "Sunao "که همان "برخورد مهربان و متواضع" می باشد و در فلسفه Zen" " به صورت ایده آل به "هیچ بودن" تعبیر شده است ...
ادامه مطلب

هرچی در مورد چای شنیده اید را فراموش کنید؛ این ماچا است!

در طول 4000 سال گذشته چینی ها از چای به عنوان دارو برای درمان التهاب، تب، استرس و بسیاری دیگر از بیماری ها استفاده می کردند. چینی ها این چای را به صورت قالب های کیک مانند نگه داری می کردند و در زمانی استفاده آن را تبدیل به پودر می کردند. راهبان ژاپنی که در قرن های هشتم و نهم میلادی به چین سفر می کردند با خواص شگفت انگیز این چای آشنا شدند. البته چهار قرن دیگر طول کشید تا این پودر با ارزش در ژاپن به طور گسترده شناخته شود. در قرن سیزدهم میلادی یک راهب ژاپنی ...
ادامه مطلب

جنگ کافیین: قهوه در مقابل ماچا!

میزان کافئین موجود در چای اگرچه ماچا دارای کافئین می باشد اما اثری که کافئین موجود در چای بر روی بدن می گذارد با کافئین موجود در قهوه کاملا متفاوت است. کافئین موجود در قهوه بر روی غدد آدرنال تاثیر منفی می گذارد، که منجر به افزایش میزان آدرنالین، گلوکز و انسولین در بدن می شود. افزایش سطح این مواد در بدن باعث ایجاد حالت استرس و اضطراب و بی خوابی می شود. در مقابل، کافئین موجود در چای ماچا به تدریج وارد بدن می شود و به جای اینکه سطح انرژی بدن به یکباره افزایش پیدا کند و سپس ...
ادامه مطلب

ماچا؛ سپر ایمنی بدن

ماچا و سرطان از آنجا که ماچا حداقل سه برابر بیشتر از چای سبز دارای EGCG می باشد، این چای به عنوان یک منبع عالی از EGCG در نظر گرفته می­شود. تحقیقات نشان داده است که EGCG ممکن است در پیشگیری و درمان برخی از انواع سرطان از جمله سرطان پروستات مفید باشد. کلمه “پیشگیری” به ندرت برای اینگونه بیماری­ها استفاده می‌شود. در حالی که تحقیقات در حال پیشرفت است، شواهدی وجود دارد که نشان می­دهد، EGCG واقعاً می‌تواند قدرتمند و مؤثر باشد. سطوح EGCG که در مطالعه مورد استفاده قرار گرفتند بسیار بالا بودند و که بر میزان قدرت ...
ادامه مطلب

شش دلیل تشکیل نشدن کف روی سطح چای ماچا

زمانی که شما به طور سنتی چای ماچا را درست می کنید بایستی روی چای کف تشکیل شود. این کف باعث می شود تا چای در هنگام نوشیدن مزه بهتری پیدا کند و زیباتر گردد. البته گاهی از اوقات هر قدر که چای را هم بزنید، کف نمی کند. در اینجا شش دلیل برای تشکیل نشدن کف در چای ماچا بیان می کنیم: 1- استفاده نکردن از ویسک  بامبو استفاده از ویسک بامبو نتیجه ی به مراتب بهتری در مقایسه با استفاده از چنگال یا قاشق برای هم زدن مخلوط پودر ماچا و آب داغ به همراه دارد. به دلیل ...
ادامه مطلب

مقایسه چای سبز استاندارد و ماچا

افراد متعددی چای سبز را به دلیل سالم­ بودن آن می‌نوشند. این نوشیدنی برای کسانی که می‌خواهند سطح آنتی‌اکسیدان خود را افزایش دهند، عالی است. چای سبز یکی از سالم‌ترین نوشیدنی‌هایی است که شما می‌توانید بنوشید. این چای دارای آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی است که اثرات قوی برروی سلامت شما دارند. این چای می‌تواند به از دست دادن چربی، بهبود عملکرد مغز و پایین آوردن خطر سرطان کمک کند. در صورتی که واقعاً تمایل دارید از این مزایا بهره ببرید، زمان آن است که در مورد تعویض چای سبز با ماچا، فکر کنید هنگامی که شما از ماچا و نه ...
ادامه مطلب

ماچا؛ اکسیر سلامتی

نوشیدن برگ! ماچا تنها يك نوع از خانواده چای هاي سبز است که با پودر کردن برگ های گياه "كامليا سينن سيس" بدست می آید. فواید ماچا برای سلامتی خارج از محدوده ی تصور است. چون این پودر به صورت کامل در آب حل می شود، در واقع با مصرف ماچا، کل برگ را مصرف می کنید. در نتیجه با مصرف این چای شما به فواید بسیاری دست پیدا می کنید که در اینجا به برخی از موارد آن اشاره می کنیم: سرشار از آنتی اکسیدان ها سوزاندن چربی و افزایش متابولیسم سم زدایی از بدن به صورت طبیعی کمک ...
ادامه مطلب

ماچا؛ مادر تمام چای‌های سبز!

راهبان بودائی، به مدت بیش از ۸۰۰ سال، از ماچا به عنوان یک نوشیدنی جهت مراقبه‌ و مدیتیشن استفاده می‌کردند. ماچا بسیار خاص بوده و تنها تعداد کمی از کشاورزان در کل ژاپن، دانش گسترده مورد نیاز برای تولید ماچا را دارا هستند. برگ های ماچا به آهستگی و در سایه رشد می کنند. برگ های تازه دستچین شده و خشک می گردند و سپس به وسیله آسیاب های خاص گرانیتی به شکل پودر بسیار نرم و سبز یشمی رنگ تبدیل می شوند. نتیجه این فرایند یک فنجان پر از ماچای منحصربه فرد و غنی از آنتی اکسیدان و آمینو ...
ادامه مطلب