پزشکی

بررسی کامل ماچا توسط دکتر مارکولا

تاريخچه در یک نگاه چای سبز فواید زیادی برای سلامتی انسان دارد اما چای ماچا که اولین بار حدود سال 805 بعد از میلاد مسیح در ژاپن تولید شد، به دلیل داشتن آنتی اکسیدانهای بسیار قوی دارای مزایای بیشتری برای سلامتی است. L-theanine, catechins (كاتچین) و epigallocatechin gallate (EGCG) تركيباتي هستند كه قابليتهاي درماني چاي ماچا را افزایش می دهند. چای ماچا باعث رفع التهاب و سوزش، کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی وکاهش سطح تری گلیسیرید و قند خون در مبتلایان به دیابت میگردد. نظرات دکتر مارکولا چای سبز كه يكي از نوشیدنی هایی است که بیشترین تقاضا ...
ادامه مطلب
نظر دکتر آز در مورد ماچا

بررسی کامل ماچا توسط دکتر آز (برترین متخصص تغذیه و دکتری طب طبیعی)

آیا کنجکاو هستید که بدانید در آینده چه نوشیدنی در جهان فراگیر می شود؟ دیگر نیازی به جست و جو نیست. این نوشیدنی چای سبز ماچا است و فوایدش برای سلامتی بسیار شگفت انگیز است. همان گونه که متخصصان تغذیه و متخصصان علم پزشکی و حتی افرادی مشهوری که به علم تغذیه علاقه مند هستند بیان کرده اند ماچا مانند چای سبز معمولی که شما ممکن است تا به حال مصرف کرده اید، نیست.  این چای سبز با درجه عالی کیفیت که به خوبی پودر شده است و میزان ترکیبات آن نیز بیشتر است برای صدها سال در مراسمات سنتی ...
ادامه مطلب

فواید چای سبز

تاثیرات سودمند چای سبز، مروری بر مطالعات چکیده چای سبز فواید زیادی برای سلامتی دارد و به عنوان عامل پیشگیری کننده و کمک کننده در درمان بسیاری از بیماری های مزمن از جمله انواع سرطان، مشکلات قلبی و بیماری های کبد نقش ایفا می کند. بسیاری از اثرات مفید این چای برای سلامتی به خاطر وجود کاتچین مخصوصا اپی گالوکاتچین-3-گالات در این ماده غذایی است. این اثرات در مطالعاتی که در محیط های آزمایشگاهی و در بدن حیوانات درمورد مکانیسم های اصلی کاتچین های چای سبز و فعالیت های زیستی آن ها انجام گرفته است مشخص شده است. همچنین مطالعات ...
ادامه مطلب

ماچا در مقابل دیابت

ماچا به عنوان گونه ای از چای سبز پودر شده، بهبود آسیب های کلیوی و کبدی را در موش هایی که به دیابت نوع دو مبتلا بودند را سرعت می بخشد. چکیده ماچا گونه ای از چای سبز است که به وسیله ی آسیاب کردن در آسیاب های سنگی بدست می آید و درمراسمات سنتی چای و در غذاهای ژاپنی به طور گسترده استفاده می شود. ماچا از نظر برخی عناصر غذایی و همچنین اپی گالوکاتچین 3 گالات از چای های سبز دیگر غنی تر است. در مطالعه پیشین ما مشخص شد که اپی گالوکاتچین گالات موش ها را از ...
ادامه مطلب

ماچا در مقابل بیماری قلبی

در مطالعه ای که در سال 2006 در JAMA انجام گرفته بود نشان داد که مصرف چای سبز میزان خطر مرگ بر اثر بیماری قلبی و دیگر علل به جز سرطان را کاهش می دهد. این مطالعه در بین 40000 ژاپنی که در سنین بین 40 تا 79 سالگی و به مدت 11 سال از سال 1994 انجام گرفته بود. کسانی که حداقل پنج فنجان چای سبز در روز می نوشندT نسبت به کسانی که کمتر از یک فنجان چای در روز می نوشند میزان خطر مرگ کمتری مخصوصا به دلیل بیماری قلبی دارند. مطالعه ای دیگر نشان داد که ...
ادامه مطلب
فواید ماچا

اندازه گیری کاتچین ماچا به وسیله ی کروماتوگرافی

چکیده کاتچین های چای سبز با فواید زیادشان برای سلامتی شناخته می شوند. اخیرا کشف شده است که چای ماچا نسبت به چای های سبز دیگر فواید بسیار بیشتری برای سلامتی دارد. ماچا نوع مخصوصی از چای سبز پودر شده است که در گذشته در مراسمات سنتی چای که در ژاپن برگزار می شد مورد استفاده قرار می گرفته است. اگرچه هیچ تحقیقی درباره ی مقایسه میزان کاتچین دریافتی از چای ماچا در مقایسه با سایر چای های سبز صورت نگرفته است. ما برای تحلیل میزان پنج کافئین و کاتچین موجود در چای سبز از روش سریع کروماتوگرافی الکتروسینیتکی باردار ...
ادامه مطلب

ماچا، آیا از چای سبز طبیعی هم قوی تر است؟

چای سبز یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در دنیا است. این چای فواید مختلفی برای سلامتی مانند کاهش وزن و افزایش سلامت قلب دارد (،،،،). اما یکی از انواع چای سبز به نام ماچا حتی نسبت به چای های سبز معمولی نیز سالم‌تر است. این چای نحوه رشد و آماده سازی متفاوتی نسبت به سایر چای های سبز دارد و از کل برگ برای درست کردن آن استفاده می شود. اما آیا ماچا به همان خوبی که ادعا می شود هست؟ در این مقاله نگاهی دقیق به ماچا و اثرات آن برای سلامتی می اندازیم.  ماچا چیست؟ ماچا و ...
ادامه مطلب