ویسک ماچا
ویسک ماچا از چوب بامبو ساخته شده و یکی از ابزارهای سنتی تهیه ماچا است که سامورایی ها و بعدها راهبان بودایی در معابد در مراسم نوشیدن ماچا، از آن استفاده می کردند. با استفاده از این ویسک، می توانید ماچا را بخوبی در آب حل کرده و کف مخصوص ماچا روی سطح نوشیدنی را ایجاد کنید.
شما برای تولید لاته و دمنوش حتما به یک همزن مناسب احتیاج دارید. میتوان از همزن های برقی نیز استفاده نمود. اما از نظر یک ژاپنی تنها گزینه مناسب برای تهیه ماچا، بامبو ویسک است که دلیل آن ساقه های بامبویی است که میتوانند کف بیشتر و غلیظ تری در سطح نوشیدنی ایجاد کنند و در نهایت ماچای خوشمزه تری ایجاد شود.
همچنین با استفاده از این ویسک لذت بیشتری از تهیه ماچا می برید. برای استفاده، مواد مورد نظر خود را در یک کاسه بریزید و بامبو ویسک را بصورت w در کاسه حرکت دهید.
ویسک ماچا ژاپنی از بامبوی بومی ژاپن ساخته شده که شرکت ماچانو تعدادی از آن را وارد کرده و دقیقا در همان بسته بندی به شما عزیزان عرضه کرده است.
ویسک هولدر
ویسک ماچا شکننده است و به مرور زمان بر اثر تماس با آب ممکن شکل ظاهری خود را از دست بدهد. اگر بعد از هر دفعه استفاده از ویسک ماچا، آن را درون ویسک هولدر قرار دهید، خشک شدن آن در همان قالب اصلی انجام شده و در نتیجه شکل ظاهری ویسک حفظ می شود.
ویسک هولدرهای توسط اساتید سفالگر کشورمان در شهر لالجین همدان و به سفارش اختصاصی شرکت ماچانو تهیه شده است.
قاشق چاشاکو
چاشاکو، همان قاشق سنتی مخصوص ماچاست که به کمک آن شما میتوانید دقیقاً یک گرم ماچا از ظرف خود برداشته و از آن استفاده کنید. قاشق چاشاکو نیز از لوازم جانبی ضروری و البته سنتی تهیه ماچا در ژاپن است.
چاشاکوی ماچانو از بامبوی ایرانی و توسط اساتید صنایع دستی کشورمان ساخته شده و رنگ آن زرد و در واقع رنگ ساقه خشک شده چوب بامبو است.
کاسه ماچا
یکی از لوازم های جانبی سنتی تهیه ماچا، کاسه ماچاست که یک دهانه نسبتاً پهنی دارد. طراحی این کاسه به گونه ای است که براحتی می توان ویسک را به شکل W حرکت داد و در نتیجه کف خوبی روی ماچا تشکیل شود.
مطالب مرتبط
[pt_view id=”971b6972dy”]