نحوه تهیه ماچا در سبک Usucha (ماچا رقیق)

مرحله 3:
با ویسک کاملا هم بزنید.

مرحله 2:
مقداری آب داغ (10 تا 20 میلی لیتر)را با دمای تقریبی ℃80 را در کاسه بریزید.

مرحله 1:
1 تا 2 قاشق از چای ماچا را
درون کاسه الک کنید.

مرحله 6:
چای ماچا را بنوشید و لذت ببرید.

مرحله 5:
هم زن را به شکل W در چای حرکت دهید.

مرحله 4:
میزان بیشتری آب داغ اضافه کنید
( 70 تا 100 میلی لیتر )

نحوه درست کردن ماچا در سبک Koicha (ماچا غلیظ)

به منظور آماده سازی ماچا در سبک Koicha، به سادگی این مراحل را انجام دهید:

  1. سه الی چهار قاشق پودر ماچا را درون کاسه الک کنید.
  2. 30 تا 40 میلی لیتر آب در دمای ℃80 را به آن اضافه کنید.
  3. مخلوط را تا زمانی که یکدست شود با ویسک هم بزنید.