شش دلیل تشکیل نشدن کف روی سطح چای ماچا

زمانی که شما به طور سنتی چای ماچا را درست می کنید بایستی روی چای کف تشکیل شود. این کف باعث می شود تا چای در هنگام نوشیدن مزه بهتری پیدا کند و زیباتر گردد. البته گاهی از اوقات هر قدر که چای را هم بزنید، کف نمی کند. در اینجا شش دلیل برای تشکیل نشدن کف در چای ماچا بیان می کنیم:

1- استفاده نکردن از ویسک  بامبو

استفاده از ویسک بامبو نتیجه ی به مراتب بهتری در مقایسه با استفاده از چنگال یا قاشق برای هم زدن مخلوط پودر ماچا و آب داغ به همراه دارد. به دلیل این که یک ویسک نسبت به قاشق یا چنگال تعداد بیشتری چنگک دارد نقاط تماس بیشتری با چای ایجاد می کند و احتمال بیشتری برای تشکیل کف وجود دارد.

به زبان ساده کف همان حباب های هواست و هرچه شما مایعی را بیشتر هم بزنید و اکسیژن بیشتری به آن اضافه کنید کف بیشتری تشکیل می شود.

2- اضافه کردن بیش از حد آب

اگر بیش از حد آب را با پودر ماچا مخلوط کنید میزان کف کمتری در زمان هم زدن تولید می شود. به طور مثال تولید کف با هم زدن آب خالی غیر ممکن است.

اگر پودر و آب داغ را به نسبت مناسب مخلوط کنید تشکیل کف در هنگام هم زدن مخلوط بسیار آسان تر خواهد بود.

با هر یک قاشق از چای ماچا شما می توانید یک چهارم فنجان آب(60 میلی لیتر یا دو اونس) را مخلوط کنید تا کف مناسب تشکیل شود. اگر شما از میزان بیشتری آب استفاده کنید به همان میزان تشکیل کف سختتر خواهد بود.

3- الک نکردن پودر چای ماچا

اگر ذرات چای به هم چسبیده باشند احتمال این که پودر ماچا به طور کامل در آب حل نشود بیشتر است و اگر چای به طور کامل در آب حل نشود، مانند حالت دوم میزان آب بیشتر از میزان مجاز برای تشکیل کف می شود.

برای جداسازی توده های به هم چسبیده از چای می توانید از یک الک استفاده کنید. البته اگر به الک دسترسی ندارید می توانید با  استفاده از ویسک، توده های چای درون کاسه را از بین ببرید.

4- آرام هم زدن

برای این که ذرات چای به طور کامل در آب حل شوند بایستی هم زن را به صورت زیگزاگ در آب حرکت دهید به نحوی که صدای حرکت چنگک های همزن بامبو را درون آب بشنوید.

البته نباید به قدری ویسک را سریع به حرکت درآورید که قطرات چای به بیرون ظرف بریزد و اطراف را کثیف کند اما نبایستی به قدری کند باشد که حباب ایجاد نشود.

5- داغ بودن بیش از حد آب

قبل از این که پودر ماچا را به آب اضافه کنید بایستی بگذارید تا آب کمی از جوش بیفتد. این کار دو دلیل دارد:

اولا اگر آب خیلی داغ باشد پودر ماچا می سوزد و نوشیدنی شما تلخ مزه می شود.

ثانیا وقتی مایعی سردتر باشد درست کردن کف در آن راحتتر است.

6- روش هم زدن شما اشتباه است!

برای کف کردن چای شما بایستی به صورت زیگزاگ چای را هم بزنید. هم زدن به صورت دایره ای کف چندانی تولید نمی کند. در واقع قطع کردن مسیرحرکت قبلی همزن باعث تولید کف می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *