بستنی ماچا

بستنی بدون شیر ماچا

بستنی بدون شیر ماچا و موز کاملا بافت بستنی درسته شده با شیر را دارد. اگر قبلا بستنی بدون شیر ماچا را تهیه نکردید به شما پیشنهاد میکنیم این دستور درست کردن بستنی بدون شیر را امتحان کنید و این بستنی کم کالری لذت ببرید.

بستنی ها به دلیل اینکه متشکل از شیر و خامه هستند و مهمتر از همه طولانی بودن پروسه تهیه جز دسر های پر دردسر محسوب میشوند. اگر به شیر حساسیت دارید، یا به دلیل پر کالری بودن بستنی از خوردن آن صرف نظر میکنید این بستنی برای شما انتخاب مناسبی هست.

درست کردن این بستنی شیرین و کم کالری و سرشار از آنتی اکسیدان (به دلیل وجود ماچا) و پتاسیم (به دلیل استفاده از موز) در کمتر از ۱۰ دقیقه آماده مصرف خواهد بود.

همچنین این دستور تهیه دارای تعداد کمی مواد اولیه است که در هر خانه ای به راحتی پیدا میشود، شما برای تهیه این بستنی به سه عدد موز یخ زده و ماچا نیاز دارید.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه بستنی بدون شیر ماچا و موز
۳ عدد موز یخ زده
۱ قاشق چایخوری ماچا

موز ها را به قطعات ۲ سانتیمتری خرد کنید و در یک کیسه زیپ دار قرار دهید و حداقل ۳ ساعت در فریزر قرار دهید. خب سخت ترین قسمت تهیه بستنی را پشت سر گذاشتید.

موزهای یخ زده و ماچا را به دستگاه غذاساز در دستگاه غذاساز بریزید و با دور تند آنها را بزنید، تا کاملا خامه ای شوند. بستنی خوشمزه شما همین الان هم کاملا قابل مصرف است و بافت بستنی را دارد اما اگر بخواهید میتوانید آنرا به یک ظرف در دار منتقل کنید و آنرا برای ۱ ساعت در فریزیر بگذارید و بعد از یک ساعت با اسکوپ زن بستنی آنرا به کاسه های بستنی خود منتقل کنید.

شیرینی این بستنی کاملا مناسب است اما اگر شما شیرینی بیشتری میپسندید کمی شکر، شیره خرما یا عسل به مواد اضافه کنید.

 

بستنی با شیر ماچا

مواد لازم:

  • یک قاشق غذاخوری پودر چای سبز ماچا یا کمی بیشتر
  • یک فنجانِ کامل شیر
  • دو فنجان خامه
  • سه چهارم فنجان شکر سفید
  • دو عدد تخم مرغ

طرزتهیه:

  1. پودر ماچا را زمانی که دیگر توده به هم چسبیده ای در آن نباشد در یک کاسه هم بزنید؛ مقداری کمی شیر را به آن اضافه کنید و تا زمانی که پودر ماچا کاملا حل شود، هم بزنید. سپس به تدریج باقی مانده شیر را در مخلوط ماچا بریزید.
  2. مخلوط ماچا و خامه را در یک قابلمه کوچک ترکیب کنید و تحت حرارت ملایم شعله قرار دهید. حدود 5 دقیقه مخلوط را حرارت دهید و در همان حین هم بزنید.
  3. شکر و تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید. نصف فنجان مخلوط ماچای داغ و خامه را که قبلا تهیه کرده اید را به داخل تخم مرغ های هم زده شده بریزید و دوباره به طور کامل هم بزنید. سپس نیمه دیگر ماچای داغ و خامه را اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط حاصل را درون قابلمه بریزید.
  4. ماچا را تحت حرارت متوسط به پایین قرار دهید و تا زمانی که کاملا گرم شود هم بزنید( در حدود 3 دقیقه). قابلمه را تا زمانی که به دمای اتاق برسد رها کنید و سپس به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
  5. مخلوط ماچای سرد شده را در یک بستنی ساز قرار دهید و طبق دستور العمل سازنده آن عمل کنید.