1. ماچا لاته (Matcha Latte)
مواد لازم:
- یک چهارم فنجان آب داغ(حدودا 80 درجه)
- سه چهارم لیوان شیر
- یک قاشق چای خوری ماچا
- شیرین کننده، ترجیحاً عسل
طرزتهیه:
1.پودر ماچا را در یک کاسه سرگشاده الک کنید.
2.یک قاشق ناهارخوری از آب داغ را درون ظرف بریزید. تا زمانی که تمامی پودر ماچا درون ظرف به طور کامل حل شود، محتویات کاسه را هم بزنید.
3.یک چهارم فنجان آب داغ را به درون کاسه بریزید و تا زمانی که کاملا حل شود، آن را هم بزنید.
4.در همین حال، در یک ظرف کوچک عسل و شیر را با یکدیگر ترکیب کرده و تا زمانی که مخلوط بسیار گرم شود، حرارت دهید. مخلوط را به خوبی هم بزنید تا مقداری کف بالای آن تشکیل شود. شیر گرم شده را درون کاسه بریزید و یک بار دیگر مخلوط ایجاد شده را هم بزنید.
2. ماچا کاپاچینو (Matcha Cappuccino)
مواد لازم:
- 200 میلی لیتر شیر گرم
- یک قاشق چای خوری ماچا
طرزتهیه:
1.پودر ماچا را با 80 میلی لیتر آب گرم (در دمای80 درجه سلسیوس) مخلوط کنید و تا زمانی که کف تشکیل شود، آن را هم بزنید.
2.شیر را تا زمانی که به اندازه دلخواه کف کند، گرم کنید.
3.کف حاصله از شیر را بر روی ماچا بریزید و از کاپوچینوی ماچای خود لذت ببرید.
3. ماچا هات چاکلت (Matcha Hot Chocolate)
مواد لازم:
- دو قاشق غذاخوری پودر کاکائوی شیرین نشده
- دو قاشق غذاخوری شکلات سفید خرد شده یا چیپس شکلات سفید
- یک قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق چایخوری پودر ماچا
- مقدار کمی نمک
- یک فنجان کامل شیر
طرزتهیه:
1.در یک کاسه پودر کاکائو، شکلات، شکر، ماچا و نمک را ترکیب کنید.
2.در یک قابلمه کوچک مقداری شیر بریزید و تا قبل از این که به جوش آید با شعله ملایم حرارت دهید.
3.شیر را در کاسه بریزید و تا زمانی که شکلات ذوب شده و همراه مواد دیگر با شیر کاملا مخلوط شوند، هم بزنید (که این زمان در حدود یک دقیقه می باشد).