نحوه مصرف ماچا به سبک نرمال

از آنجایی که ماچانو، ماچا را به صورت ساشه‌ای یک بار مصرفی بسته بندی نموده، مصرف آن بسیار ساده شده است. کافیست محتوا هر ساشه را در یک فنجان خالی ریخته، سپس آب نسبتا گرم (حدودا 80 درجه سانتی گراد) را به آن اضافه کرده، آن را به خوبی هم‌‌زده و سپس میل نمایید.

 

 

توضیح1: از آنجایی که ماچا به سرعت ته نشین می‌شود، بهتر است سریعا بعد از هم‌زدن میل نمایید.

توضیح2: به منظور حل شدن بهتر ماچا، می‌توانید از همزن کفساز مانند شکل زیر نیز استفاده کنید.

**به منظور خرید همزن برقی کلیک کنید**