برای تهیه چای ماچا مهم ترین چیزهایی که نیاز داریم:

معمولا هر گیاه سبزی که جوشانده شود و سپس مصرف شود دمنوش نام دارد ولی این چای برخلاف چای های دیگر است زیرا بخاطر حالت پودری که دارد، علاوه بر اینکه تمام برگ و ساقه های چای را در خودش دارد و نیازی به زمان برای دَم کشیدن ندارد برای تهیه این چای فقط کافیست که یک فنجان را پُر از آب داغ (نه جوش) کنید؛ و نصف قاشق چای خوری ماچا را بعد از عبور دادن از صافی به آن اضافه کنید. با استفاده از همزن و یا حتی می توانید یک قاشق به شکل ضربدردی این پودر را در آب جوش مخلوط کنید تا یک دست شود.
شما باید این فرآیند را آنقدر تکرار کنید تا پودر ماچا در آب به صورت کامل حل شود در این صورت روی فنجان حباب ها و کف های زیادی ایجاد می شود؛ در این حالت چای ماچای شما آماده نوشیدن است. شما علاوه بر اینکه این چای را با آب جوش تهیه کنید می توانید از شیر داغ و یا شیر نارگیل و بادام هم استفاده کنید و برای مزه دار کردن آن بهتر است از یک قاشق عسل استفاده کنید. همچنین یاد آور می شویم که بهترین زمان برای صرف این نوشیدنی جهت لاغری ۲ ساعت پس از صرف غذا می باشد.