سایر کاربردهای ماچا چیست؟

از آنجایی که ماچا به صورت پودر است، از آن می‌توان در تهیه انواع نوشیدنی‌های گرم و سرد، شیرینی، شکلات، دسر و حتی ماسک صورت نیز استفاده کرد. به منظور کسب اطلاعات بیش‌تر در مورد ماچا و کاربردهای آن به سایت matchano.ir مراجعه فرمایید.

آيا ماچا منع مصرف دارد؟

مصرف انواع چاي ها براي خانم هاي باردار و شيرده تا حد زيادي منع شده است. اين افراد بايد براي مصرف ماچا نيز با پزشك خود مشورت كنند.

ماچا چه عوارضي دارد؟

ماچا مانند همه چاي هاي سبز فاقد هرگونه عوارضي است. جز اينكه در افرادي كه دچار مشكل قند خون هستند ميتواند كمي افت قند خون ايجاد كند كه در اين حالت نيز با صرف قند يا شكر ميتوان با اين مشكل مقابله كرد.

آیا ماچا برای پوست مفید است؟

ماچا محتوی مقدار زیادی کلروفیل است. کلروفیل یک سم زدایی قوی است که می‌تواند مواد مضر را حذف کرده و با رادیکال‌های آزادی که به سلول‎های پوست آسیب می‌زند، مبارزه می‌کند. ماچا به‌خصوص برای آکنه بسیار مناسب است چرا که می‌تواند تولید چربی پوست را کاهش دهد.

آیا ماچا کافئین دارد؟

زمانی که شما یک فنجان ماچا می نوشید، کافئین موجود در آن بسیار آهسته جذب می شود(جذب کافئین در بدن 4 ساعت طول می کشد.) و به جای اینکه به یکباره سطح انرژی شما را بالا ببرد و در واقع یک شوک انرژی به شما بدهد، به صورت پایدار سطح انرژی شما را بالا می برد. علت پایداری انرژی حاصل از نوشیدن ماچا این است که ماچا دارای آمینو اسیدی کمیاب به نام ال تیانین می باشد که به بدن شما کمک می کند تا کافئین را به نحو متفاوت استفاده نماید. کافئین و ال تیانین در واقع مکمل همدیگر هستند: نقطه قوت یکی باعث جبران نقطه ضعف ماده دیگر می‌شود. کافئین باعث می شود تا میزان تمرکز و سطح انرژی شما افزایش یابد اما در همان حال باعث می شود تا ضربان قلب و فشار خون شما زیاد شود و احساسات منفی مانند استرس به سراغ شما بیاید. در مقابل ال تیانین یک مسکن طبیعی است که ضربان قلب و فشار خون را پایین می آورد و امواج آلفا را در مغز شما افزایش می دهد که منجر به حالتی از هوشیاری و آرامش همزمان می شود.

آيا ماچا تلخ است!؟

خیر، از آن جایی که ساقه و ریشه جدا شده و فقط قسمت‌های شیرین برگ پودر می‌شوند، ماچا نه تنها تلخ نبوده بلکه اصطلاحا یک شیرینی پنهان (Subtle Sweetness) دارد.

میزان توصیه مصرف ماچا در روز چقدر است؟

روزانه دوبار و 2 ساعت قبل از وعده های اصلی بهترین زمان مصرف است. در صورتي كه شما ميخواهيد با هدف كاهش وزن و چربي سوزي، از ماچا استفاده كنيد، بايد در كنار برنامه غذايي و ورزشي خود، جايگاه مناسبي را براي ماچا نيز در نظر بگيريد. پيشنهاد ما نوشيدن دو فنجان ماچا در روز (صبح و عصر) است، دقت كنيد كه ٢ ساعت قبل يا بعد از وعده هاي اصلي غذايي مصرف كنيد تا در جذب آهن موجود در غذا اخلال ايجاد نشود. مصرف بيشتر از اين هيچ مانعي ندارد، اما اگر فكر كنيد با مصرف بيشتر ميزان چربي بيشتري ميسوزانيد در اشتباهيد، چراکه بدن شما ميزان مواد مغذي مورد نياز را دريافت كرده و بقيه را دفع مي نمايد.

نحوه مصرف ماچا به چه صورت است؟

از آنجایی که ماچا به صورت پودر است، برخلاف سایر چای‌ها نیازی به دَم کردن ندارد. هر بسته ماچا را می توانید با آب یا شیر ترکیب کرده و میل نمایید. از آنجایی که ماچا زود ته‌نشین می‌شود، بهتر است سریعا بعد از هم‌زدن، میل نمایید. همچنین ‌می‌توانید از شیرین‌ کننده‌های طبیعی مانند عسل نیز استفاده نمایید.

فواید ماچا چیست؟

۱. افزایش چربی سوزی، به علت وجود آنتی اکسیدان EGCG
۲. جلوگیری از سرطان، به علت وجود پلی فنول
۳. ایجاد آرامش و افزایش تمرکز، به علت وجود ال تینانین
۴. کاهش ابتلا به دیابت نوع ۲، به علت کاهش میزان گلوکز ناشتا
۵. افزایش سلامت پوست و برطرف کردن آکنه، به علت وجود آنتی اکسیدان

ماچا چيست؟

گیاه چای که به طور خاص برای تهیه ماچا (Matcha) در ژاپن رشد داده می‌شود، به طور معمول به مدت دو تا چهار هفته با سایبانهایی پوشانده می‌شود تا میزان کلروفیل آن‌ها قبل از اینکه برگهای چای جمع‌آوری شوند، افزایش یابد.
پس از برداشت دستی، قسمت‌های شیرین برگ چای بخاردهی و خشک شده و سپس بوسیله آسیابهای سنگی مخصوصی، پودر شده که ماچا نامیده می‌شود.
بر اساس مطالعات موسسه ملی سلامت و دانشگاه Tufts امریکا، در سال 2004، ماچا بعنوان غنی‌ترین منبع آنتی اکسیدان EGCG شناخته شد. این آنتی اکسیدان به همراه کافئین موجود در ماچا سیستم عصبی مرکزی را تحریک کرده و چربی را در جریان خون آزاد می‌کند و در نتیجه بدن می‌تواند از چربی بعنوان سوخت استفاده کند. مصرف ماچا فرآیند ترموژنیک (سوزاندن کالری‌ها) در بدن را از ۱۰ % تا ۴۳% افزایش می‌دهد.